Springkussenfestijnen

SensationAir organiseert meerdere springkussenfestijnen per jaar. Het grootste deel van deze festijnen vindt plaats in de diverse (schoolvakanties). 

Op deze pagina vindt je alles over onze eerstvolgende springkussenfestijnen.

 

26 t/m 28 februari 2018: Sporthal de Rumels in Hierden

Het Springkussenfestijn Hierden in sporthal de Rumels is ons nieuwste springkussenfestijn. De sporthal van zo'n 1200 vierkante meter is gevuld met een groot aantal luchtkussens. In de zaal is tevens een horecaterras aanwezig zodat het de ouders niet aan koffie ontbreekt.

Meer informatie?
Ga naar het Facebookevenement Springkussenfestijn De Rumels

 

1 & 2 maart: De Veluwehal in Barneveld.

In de herfstvakantie van 2016, voorjaarsvakantie van 2017 en hersftvakantie van 2017 organiseerden SensationAir Attractieverhuur en Optisport samen het Springkussenfestijn Barneveld. En in de voorjaarsvakantie van 2018 doen we het nog eens dunnetjes over...

Nu nóg groter! Komende editie zal de toneelzaal van de Veluwehal een exclusief speelparadijs voor de kleinsten tot en met 4 jaar zijn. Zo kunnen de kleintjes ongestoord spelen op leuke kussens die uitermate voor hen geschikt zijn!


Klik hier voor meer informatie op de speciale evenementpagina of ga naar het Facebookevenement Springkussenfestijn Barneveld

Klik hier om direct naar de online kaartverkoop te gaan.

  

Wilt u ook een springkussenfestijn in uw sporthal? Neem dan contact met ons op: 0342-700225